Enspiratie: De Balanskaart in beeld

Enspiratie: De Balanskaart in beeld

31 augustus 2016 - Een van de HRM-tools die Enspiratie heeft ontwikkeld is de Balanskaart. Het is een eenvoudig middel om de arbeidsomstandigheden met de medewerkers te bevorderen. In augustus van dit jaar is de website online gegaan.

De nieuwe website www.debalanskaart.nl  met daarbij de kennisclip, geeft uitleg over wat de Balanskaart is en hoe het ingezet kan worden.

Bekijk hier de kennisclip:


De Balanskaart is een kaart waarop de medewerker aangeeft hoe collega’s en de leidinggevende het beste met hem/haar om kunnen gaan. Daarmee werk je samen aan een prettige en goede samenwerking. Het is een eenvoudig middel om de arbeidsomstandigheden met de medewerkers te bevorderen.

Dit hulpmiddel is onder andere ontwikkeld voor kwetsbare collega’s die extra begeleiding nodig hebben. Maar het is ook breed inzetbaar voor uw reguliere medewerkers. De Balanskaart is een matrix verdeeld in 9 vlakken die door de medewerker zelf wordt ingevuld. De kaart is verdeeld in drie kleurvlakken groen, oranje en rood. Bekijk hier de kennisclip voor meer uitleg.

Lees hier meer over het project De Balanskaart

Terug naar overzicht
Enspiratie