Ons team

Enspiratie is in 2009 opgericht door Theo Duijker en Bram Hanstede. Gezamenlijk hebben ze ruim 40 jaar werkgeverservaring waarvan inmiddels ruim acht jaar op het gebied van sociaal ondernemen. Enspiratie is ontstaan vanuit zelf ondernemen en initiatieven op poten zetten om mensen met een arbeidsbeperking weer aan het werk te krijgen. Er wordt nauw samengewerkt met gemeenten, zorginstellingen en andere initiatieven die te maken hebben met landelijke afspraken op het gebied van participatie in de arbeidsmarkt.
 

Team Geniet in de Weerd

Dit team draagt elke dag bij aan het succes van onze onderneming. Door eigen inspanning bewijzen zij hun waarde in een commerciële context, waarbij de gast voorop staat. Samen wordt er gewerkt aan belangrijke werknemersvaardigheden om zo weer de aansluiting te vinden op de reguliere arbeidsmarkt. 

Theo Duijker

Theo begon zijn loopbaan bij de ABN AMRO met een eigen kantoor in Leeuwarden.

Daarna vervulde hij directie functies bij een productiebedrijf en in de internationale handel.

Vervolgens was hij tot 2010, 14 jaar eigenaar van een ICT bedrijf.

Tevens is hij vader van een meervoudig gehandicapte dochter.

Theo krijgt energie en inspiratie door te zien wat zingeving, waaronder de rol van werknemer, met mensen doet.

 

Wilfredo Nieuwenhuis

Wilfredo begon zijn loopbaan bij verschillende horeca bedrijven, congrescentrum, ziekenhuis en heeft inmiddels 30 jaar werkervaring in de horeca. 

Wilfredo werkt nu ruim 9 jaar bij Geniet in de Weerd; als Locatiemanager en Teamleider.

Hij haalt zijn voldoening uit de groei van de medewerkers en wil de medewerkers leren om weer op eigen benen te staan en dat ze uiteindelijk  doorgroei maken naar een baan op loon basis. Ook streeft hij ernaar om Geniet Werkt positief op de kaart te krijgen, door samen met de medewerkers en het team de gasten met een goed gevoel naar huis te laten gaan.

Daarbij niet uit het oog verliezend dat bij iedere stap die de medewerkers maken continue een beroep wordt gedaan om uit hun eigen comfort zone te stappen, maar uiteindelijk zal iedere medewerker zijn eigen doel behalen.

Sinds 2014 is er een samenwerking met de Koepelkerk aangegaan, daardoor kunnen wij bij grote bijeenkomsten uitwijken naar de Koepelkerk, een unieke locatie in Arnhem.  

Rebecca Onderstal 

Enspiratie