Het vacaturecafé komt er weer aan!

Het vacaturecafé komt er weer aan!

28 maart 2017 - Op donderdag 20 april wordt alweer het vijfde vacaturecafé gehouden bij Weerdjesstraat 168. Tussen 14:00 en 17:00 kun je langs komen bij Geniet in de Weerd om laagdrempelig in contact te komen met werkgevers. Alle werkzoekenden zijn welkom op het vertoon van hun CV.

Zoals te lezen op onze website is het vacaturecafé voornamelijk in het leven geroepen om ook werknemers met een afstand tot de arbeidsmarkt in direct contact te brengen met werkgevers. Zonder intermediars komen werkgever en werknemer op deze manier dichter bij elkaar. Desondanks is wel iedereen die op zoek is naar een baan welkom om deel te nemen. 

Voor mensen die nog geen CV hebben of hun CV willen laten keuren, zal er een CV check aanwezig zijn. Daarnaast kunnen alle bezoekers deelnemen aan enkele gratis workshops die het vinden van een baan stimuleren.  Al met al is het dus gewoon een leuke, laagdrempelige stap op weg naar een baan! 

Heb je vragen over het vacaturecafé? Neem contact op met info@vacaturecafes.nl. Het vacaturecafé wordt georganiseerd in samenwerking met het Werkgeverservicepunt, de gemeente Arnhem en diverse werkgevers. Wil je voor dit vacaturecafé of een volgend vacaturecafé ook bijdragen als werkgever in de buurt van Arnhem? Dan kunt u ook contact opnemen via bovenstaand e-mailadres.

Voor meer informatie kunt u ook terecht op www.vacaturecafes.nl

Terug naar overzicht
Enspiratie