Kom naar het Vacaturecafé op 20 oktober

Kom naar het Vacaturecafé op 20 oktober

6 oktober 2016 - Op donderdagavond 20 oktober organiseert Enspiratie voor de vierde keer het Vacaturecafé voor inwoners van Arnhem en omgeving. Dit vindt plaats bij Geniet in de Weerd op de Weerdjesstraat 168 in Arnhem. Alle werkzoekende in de regio zijn welkom op vertoon van hun CV.

Vacaturecafé faciliteert een laagdrempelige ontmoeting tussen werkgevers en werkzoekenden met als doel een betaalde baan te vinden. De banenmarkt is ook bedoeld voor mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. Een grote groep mensen die voldoen aan de criteria van het doelgroepenregister van het UWV komen op die manier eenvoudig in gesprek met de aanwezige werkgevers.

Voor werkzoekenden die nog geen CV hebben of advies willen krijgen over het maken van een CV staat een team van professionals en HRM-studenten van de HAN klaar. Zij helpen met het opstellen van een CV op de nieuwe website BAAN2GO of doen ter plaatse een CV-check. Bezoekers kunnen daarnaast gratis deelnemen aan enkele workshops en voorlichting krijgen over het vinden van een baan in de regio. En de koffie is gratis!

Verschillende werkgevers en organisaties uit de regio komen deze avond met hun vacatures van zeer gevarieerd niveau. Ook krijgen werkzoekenden de gelegenheid om zich in te schrijven op www.BAAN2GO.nl. Werkgevers die vacatures hebben en zich aan willen melden kunnen zich altijd melden via info@vacaturecafes.nl

Het Vacaturecafé wordt georganiseerd in samenwerking met de gemeente, Werkgeversservicepunt van het UWV, lokale zorginstellingen en diverse werkgevers.

De data voor 2017 worden later dit jaar bekend gemaakt. Meer informatie is te vinden op www.vacaturecafes.nl

Terug naar overzicht
Enspiratie