Tegenlicht Meet Up Arnhem!

Tegenlicht Meet Up Arnhem!

9 maart 2017 - Op 20 maart zal de eerste Tegenlicht Meet Up in Arnhem plaatsvinden! Bij deze meet ups worden maatschappelijk relevante thema's besproken op basis van een aflevering van VPRO Tegenlicht.

De bedoeling van deze meet ups is om ook lokaal te kijken naar bredere maatschappelijke onderwerpen en problemen. Door samen te komen wordt er informatie gedeeld op een leuke en uitdagende manier. Het onderwerp van de eerste meet up in Arnhem is 'Rendement van Geluk'. Dit heeft voornamelijk betrekking tot sociaal ondernemen, en hoe gelukkig zijn en een mooie wereld achterlaten steeds meer naar de voorgrond treedt als primaire reden om te ondernemen, in tegenstelling tot alleen het boeken van financiële winst. In deze aflevering komen verschillende ondernemers en werknemers van dit soort bedrijven aan het woord om hun inzichten en kennis te delen.

Het programma bestaat uit het gezamenlijk kijken van de aflevering, daarna zal er in praatgroepjes uiteengegaan worden om te praten over de onderwerpen die aan bod komen in deze aflevering. De Tegenlicht Meet Up Arnhem is in eerste instantie een maandelijkse bijeenkomst, maar als de respons en opkomst positief is, kan dit zeker een wekelijkse bijeenkomst worden. 

Ben je geïnteresseerd? De entree is gratis en iedereen is welkom op de Weerdjesstraat 168 (Geniet in de Weerd) in Arnhem van half 8 tot uiterlijk 10 uur. Wij kijken er naar uit, jullie ook?

Terug naar overzicht
Enspiratie